KINETOPROF

Drenaj limfatic manual și terapie compresivă complexă la cel mai înalt nivel.

Scripetoterapie


Programari
de luni
pana vineri
Kinetoprof

Scripetoterapia permite manipulari ale coloanei vertebrale (elongatii/tractiuni) si ale membrelor folosind sisteme de scripeti si greutati in scopul tratari diferitelor afectiuni: discopatia, hernia de disc, coxartroza, etc.

Gimnastica medicala


Programari
de luni
pana vineri
Kinetoprof

Gimnastica medicala are ca obiective restabilirea aliniamentului normal al corpului, redobandirea amplitudinii de miscare, a fortei si rezistentei musculare, recuperarea coordonarii, controlului si echilibrului, reeducarea sensibilitatii, redobandirea capacitatii de efort si formarea capacitatii de relaxare.

Drenaj limfatic manual


Programari
de luni
pana vineri
Kinetoprof

Drenajul limfatic manual trateaza edemele limfatice prin drenaj limfatic manual si tehnici coplexe de drenare (bandajare, aplicare de masuri compresive). Drenajul limfatic este un masaj bland, efectuat cu prize speciale, ce ajuta la imbunatatirea fluxului limfatic.

Masaj terapeutic


Programari
de luni
pana vineri
Kinetoprof

Masajul terapeutic utilizeaza manevre tintite de mobilizare a tegumentelor, tesuturilor subcutanate si a straturilor musculare avand ca scop imbunatatirea functionalitatii muschilor si reducerea durerilor.

Fizioterapie


Programari
de luni
pana vineri
Kinetoprof

Fizioterapia reprezinta utilizarea curentului electric sub diferite forme in scopul tratarii durerii si recuperarea deficitelor functionale.

Te poti programa foarte simplu!

Pentru programare ne puteti contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0723.778.414;  0744.453.914;  021.320.89.63 sau direct de aici

Contact